Perspective

Încă din prima zi de liceu ar trebui să te gândești la ce vei face a doua zi după absolvirea acestuia! Dacă nu vei face tu asta, nimeni în locul tău nu o va face!

Educația este cheia care poate desface toate lacătele acestei lumi, începe chiar acum să o iei în serios. Din păcate mulți tineri realizează asta târziu, uneori prea târziu.

Un liceu bun este acela care îți oferă o perspectivă clară după bacalaureat, ca tu să poți alege din timp ceea ce ți se potrivește. Liceul Tehnic Nautic este componenta unui sistem integrat de educație și, din acest punct de vedere, este unicat în România.

Astfel, îți oferim nu doar un program liceal riguros și sistematic, ci și perspectiva de a urma după aceea cursurile Colegiului Nautic Român, pe ramura programelor de ofițer de marină ori pe ramura programelor de inginer în computere sau electronică/telecomunicații, toate cu licență britanică!

Studenții programelor universitare organizate de Colegiul Nautic Român care provin din Liceul Tehnic Nautic beneficiază de reduceri de taxe de până la 25%. Informeaza-te acum și fă o alegere în cunoștință de cauză, vizitează sediul nostru din portul Tomis, în cel mai frumos decor al Constanței: